Aika Perjantai 29.3.2019 klo 14.15-16.00
Paikka Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1, Turku
Asiat
- Kokouksen avaus
- Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri
- Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkistajaa
- Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
- Todetaan läsnä olevat kokousedustajat
- Käsitellään hallituksen toimintakertomus vuodelta 2018, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto, vahvistetaan tilinpäätös
- Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja vastuuvelvollisille toimihenkilöille
- Käsitellään hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2019
- Käsitellään hallituksen esitys tulo- ja menoarvioksi vuodelle 2019
- Valitaan liiton hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen varsinaiset jäsenet sekä näille henkilökohtaiset varajäsenet seuraavaksi vuodeksi
- Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tarkastamaan vuoden 2019 tilejä
- Määrätään liitolle suoritettavat liittymismaksut ja jäsenmaksut vuodelle 2020
- Päätetään hallituksen jäsenille suoritettavista palkkioista
- Päätetään tilintarkastajalle suoritettavista palkkioista
- Käsitellään hallituksen mahdollisesti esittämät asiat
- Käsitellään jäsenten vähintään 14 päivää ennen kokousta hallitukselle kokouksessa käsiteltäväksi esittämät asiat
- Kokouksen päättäminen
Lapinjärvi 22.2.2019
Hallitus
Ilmoittautumiset vuosikokoukseen pyydetään viimeistään 22.3 liiton toimistoon. Liiton jäsen on oikeutettu osallistumaan liiton kokouksiin henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä. Jokaisella jäsenellä, joka on maksanut jäsenmaksunsa, on yksi (1) ääni. Jokaisella kaupallisia kalastajia edustavalla alueellisella yhdistyksellä on kolme (3) ääntä. Asiamies voi edustaa samanaikaisesti enintään kolmea jäsentä, jolla on jäsenmaksunsa maksettu. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta. Edellisen vuoden erääntynyt jäsenmaksu on oltava suoritettu ennen kokousta.
HUOM! Kalafoorumi ”Ilmastonmuutos ja kalatoimiala” järjestetään klo 09.00-14.00 samassa paikassa, ilmoittautuminen https://www.lyyti.fi/p/KalapaivatTurussa viimeistään 14.3.