Ajankohtaista

Siika on 2000- luvun herkku

Tunnetut kulinaristit Timo Koivusalo, Jani Lehtinen ja Mikko Peltola tekivät kirjan Rysän päätä – siikahyvä…
  • Juuri nyt
image

Kalastajan puheenvuoro

Kalastajan puheenvuoro Olen ammattikalastaja Suomenlahdelta. Kalastusmuotoni on pienimuotoista sekakalakalastusta missä istutettu siika ja lohi, on…
  • Juuri nyt
image

Merenhoidon suunnittelu ja yhteistyö

Tavoitteena Itämeren hyvä tila vuoteen 2020 mennessä Merenhoidon suunnittelun tavoitteena on asettaa tavoitteet ja esittää…
  • Uutisia alalta
image

Merenhoidon suunnittelu ja yhteistyö

Tavoitteena Itämeren hyvä tila vuoteen 2020 mennessä Merenhoidon suunnittelun tavoitteena on asettaa tavoitteet ja esittää…
  • Uutisia alalta