Pro Kalan koordinoima, elinkeinokalatalouden järjestöjen yhteishanke, Vedestä ruokapöytään julkaisu on valmistunut.

Esitteen tavoitteena on avata lukijalle koko elinkeinokalatalouden arvoketjua vedestä kuluttajan ruokapöytään saakka sekä kuvata sitä toimintaympäristöä haasteinen, missä kala-alan yritykset toimivat.

Vedestä ruokapöytään ei ole kuluttajaesite, vaan se on tarkoitettu jaettavaksi sidosryhmille, päättäjälle ym. henkilölle, jotka työssään tarvitsevat tietoa ja ymmärrystä elinkeinokalatalouden arvoketjun toiminnasta ja kokonaisuudesta.

Esitettä voi tilata Pro Kalasta. SAKL:n jäsenet saavat esitteen lähiaikoina postissa. Tällä hetkellä on saatavana vain suomenkielinen versio, ruotsinkielinen ilmestyy kesäkuun alussa.

Lähde: Pro Kala