Hätälä Oy:n hallitus on valinnut DI, KTM Veikko Leinosen yhtiön toimitusjohtajaksi 1.8.2023 alkaen.

Leinonen on liikkeenjohdon ammattilainen, jolla on vahva kokemus pk- ja suuryritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta Suomessa ja Yhdysvalloissa.

”On etuoikeus päästä johtamaan vahvaa ja perinteikästä elintarvikealan yhtiötä”, Leinonen kertoo. Toimitusjohtajan työssä Leinosta motivoi erityisesti työn yhteiskunnallinen merkitys: ”Maailman muutoksessa kotimaisella kalanjalostuksella on merkittävä asema vastuullisena ruoantuottajana ja työllistäjänä Suomessa ja maailmalla.”

Toimitusjohtajavalinnan myötä Hätälä Oy:n hallitus kiittää lämpimästi Riku Isohätälää, joka on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 1995 saakka. Isohätälän rohkean vision ja periksiantamattoman työn ansiosta Hätälä Oy on kasvanut pienestä oululaisesta kalatalosta tuoreen kalan jalostuksen markkinajohtajaksi Suomessa.

Riku Isohätälä jatkaa Hätälä Oy:n hallituksessa strategisena neuvonantajana. Työtään perheyrityksessä jatkavat myös Isohätälän lapset: Jaana Isohätälä hallituksen puheenjohtajana, Jukka Isohätälä hallituksen jäsenenä ja Matti Isohätälä varatoimitusjohtajana.

Lähde: Hätälä Oy tiedote 10.8.2023