Rannikkokalastus – parhaita toimintatapoja -hanke on päättymässä vuodenvaihteessa. Niinpä on aika kertoa tuloksista ja katsoa tulevaisuuteen. Etelä-Suomen kalatalousryhmän (ESKO) alueen päätöstyöpaja pidetään perjantaina 2.12.2022 Porvoon Taidetehtaan kokoustilassa Fiskars klo 11:30 alkaen. Tarkemmat tiedot, katso PDF. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja osallistumaan! Ilmoittautuminen 25.11. mennessä.

PDF

Rannikkokalastus – parhaita toimintatapoja -hanke on päättymässä vuodenvaihteessa. Niinpä on aika kertoa tuloksista ja katsoa tulevaisuuteen. Saaristomeren kalatalouden toimintaryhmän alueen päätöstyöpaja pidetään torstaina 8.12.2022 Kultaranta Resort VIP Clubilla Naantalissa klo 11:30 alkaen. Tarkemmat tiedot tapahtumasta, katso PDF alla. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja osallistumaan! Ilmoittautuminen 1.12. mennessä.

PDF

Rannikkokalastus – parhaita toimintatapoja -hanke on päättymässä vuodenvaihteessa. Niinpä on aika kertoa tuloksista ja katsoa tulevaisuuteen. Lännen kalaleaderin (Selkämeren ja Pyhäjärven kalatalouden toimintaryhmän) alueen päätöstyöpaja pidetään perjantaina 9.12.2022 ravintola Merimestassa, Porin Reposaaressa klo 11:30 alkaen. Tarkemmat tiedot tapahtumasta, katso PDF alla. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja osallistumaan! Ilmoittautuminen 2.12. mennessä.

PDF

Rannikkokalastus – parhaita toimintatapoja -hanke on päättymässä vuodenvaihteessa. Niinpä on aika kertoa tuloksista ja katsoa tulevaisuuteen. Perämeren rannikon toimintaryhmän alueen päätöstyöpaja pidetään tiistaina 13.12.2022 Vihiluodon Kalassa, Limingalla klo 11:30 alkaen. Tarkemmat tiedot tapahtumasta, katso PDF alla. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja osallistumaan! Ilmoittautuminen 5.12. mennessä.

PDF

Rannikkokalastus – parhaita toimintatapoja -hanke on päättymässä vuodenvaihteessa. Niinpä on aika kertoa tuloksista ja katsoa tulevaisuuteen. Pohjanmaan rannikon toimintaryhmän alueen päätöstyöpaja pidetään keskiviikkona 14.12.2022 Ravintola Berny’s Café & Restaurant’issa, Raippaluodossa klo 11:30 alkaen. Tarkemmat tiedot tapahtumasta, katso PDF alla. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja osallistumaan! Ilmoittautuminen 7.12. mennessä.

PDF

Lähde: TTS 14.11.2022