Länsi-Suomen Kalatalouskeskus järjestää kaupallisten kalastajien tiedotus- koulutusristeilyn 16.–17. elokuuta 2022 Viking Line m/s Glorylla, joka lähtee Turusta. Tilaisuuden tavoitteena on välittää ajankohtaisia asioita ja uutta tietoa kalastajille ja kalatalouden sidosryhmille kuten neuvontajärjestöille, viranomaisille ja tutkijoille.

Risteilyn teemana on ammattikalastuksen tulevaisuus, uudet teknologiat ja tietenkin kala – tulevaisuuden ruoka. Seminaaripäivän aikana kuullaan muun muassa kalastustyötä helpottavista ratkaisuista, kotimaisen kalan edistämisohjelmasta, uusista pyydystyypeistä, ratkaisuista hyljevahinkojen torjumiseksi, uusista kalatuotteista, ja siitä millä keinoilla kasvavaan kalan kysyntään vastataan tulevaisuudessa.

Hinta sisältää seminaarin lisäksi matkan A4-hytissä, buffet-lounaan, kahvin ja makean leivonnaisen kokoustilassa, kolmen ruokalajin á la carte ryhmämenun ja buffet-aamiaisen.

Ilmoittautuminen avoinna 24.5.-23.6.2022
Ilmoittautumiset tällä lomakkeella

Huom. risteily siirrettiin alkuvuoden 2022 koronatilanteen vuoksi elokuulle! Aiemmin ilmoittautuneet ja matkan siirtäneet ovat etusijalla. Jos olet jo ilmoittautunut matkalle joulukuussa 2021 ja siirtänyt matkasi tähän ajankohtaan, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen! Muuttuneet tiedot pyydän ilmoittamaan 23.6. mennessä.

Seminaariohjelma PDF

Lähde: Länsi-Suomen Kalatalouskeskus ry 24.5.2022