Kala-alan ajankohtaisaamupäivä Kalafoorumi järjestetään tällä kerralla perjantaina 8.11.2013 klo 9 alkaen Tampereella (Hotelli Cumulus Koskikatu, Koskikatu 5, 33100 Tampere)

Ohjelma

9.00 Aamukahvi

9.30 Tilaisuuden avaus

9.35 Tilastotietoa päätöksenteon tueksi

• miten RKTL tilastot kootaan?

• miten tilastotietoa voi hyödyntää?

Anssi Ahvonen, tutkimuspäällikkö, RKTL

10.00 Kala suomalaisten ruokapöydässä 2013 -tutkimuksen esittely

Katriina Partanen, toiminnanjohtaja, Pro Kala

10.30 Kalaketju toimii kuluttajaa kuunnellen

Veijo Hukkanen, toimitusjohtaja V. Hukkanen Oy

11.00 Kala ammattikokin vinkkelistä katsottuna

Kira Weckman, Top Chef Suomi 2013

11.30 Ruokakauppa netissä

• nettikauppa kasvaa, myös elintarvikkeita hankitaan netistä. Mitkä ovat kalan mahdollisuudet ja haasteet nettikaupassa?

Jarmo Aho, tuoteprosessijohtaja, Kauppahalli24

12.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen (ti 5.11. mennessä), katriina.partanen@prokala.fi  tai 0400 827 277

Lähde: Pro Kala 10.10.2013