Kala-alan ajankohtaisaamupäivä Kalafoorumi järjestetään tällä kerralla perjantaina 8.11.2013 klo 9 alkaen Tampereella (Hotelli Cumulus Koskikatu, Koskikatu 5, 33100 Tampere)
Ohjelma
9.00 Aamukahvi
9.30 Tilaisuuden avaus
9.35 Tilastotietoa päätöksenteon tueksi
• miten RKTL tilastot kootaan?
• miten tilastotietoa voi hyödyntää?
Anssi Ahvonen, tutkimuspäällikkö, RKTL
10.00 Kala suomalaisten ruokapöydässä 2013 -tutkimuksen esittely
Katriina Partanen, toiminnanjohtaja, Pro Kala
10.30 Kalaketju toimii kuluttajaa kuunnellen
Veijo Hukkanen, toimitusjohtaja V. Hukkanen Oy
11.00 Kala ammattikokin vinkkelistä katsottuna
Kira Weckman, Top Chef Suomi 2013
11.30 Ruokakauppa netissä
• nettikauppa kasvaa, myös elintarvikkeita hankitaan netistä. Mitkä ovat kalan mahdollisuudet ja haasteet nettikaupassa?
Jarmo Aho, tuoteprosessijohtaja, Kauppahalli24
12.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuus on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen (ti 5.11. mennessä), katriina.partanen@prokala.fi tai 0400 827 277
Lähde: Pro Kala 10.10.2013