Ensi viikolla tapahtuu muun muassa seuraavaa.
 
20.12 Tapaaminen Luke-SAKL Luken innovaatiohankkeesta ”Tutkimuksen ja kalastajien välinen kumppanuushanke”
 
20.12 Projektet Närmat i Nyland, projektmöte
 
21.12 MMM:n lausuntopyyntö luonnoksesta MMM:n päätökseksi Suomen kalastuskiintiöiden jakamisesta Manner-Suomen ja Ahvenanmaan maakunnan kesken, viimeinen jättöpäivä
 
28.12 HUOM! Päivämäärä on muutettu (aikaisempi 16.12). Toimijakohtaiset käyttöoikeudet, viimeinen päivä vahvistaa ennakkoilmoittautumisen aikana jätetyt tiedot.
 

Kutsu ja ohjelma lähetetty! Suomen suurimmaksi ammattikalastajatapahtumaksi vuosien varrella kehittynyt seminaariristeily järjestetään nyt 15. kerran 8.-9. helmikuuta 2017. Lisätietoja Maria Saarinen, puh. 0400 260 094, maria.saarinen@sameboat.fi, www.sameboat.fi.

 
HUOM! Vielä on muutama paikka! Hyödynnä mahdollisuus! TTS Työtehoseura ja elinkeinokalatalouden järjestöt järjestävät valmennusta kalastus- ja vesiviljely-yrittäjille. TTS, SAKL ja Suomen Kalankasvattajaliitto käynnistävät tammikuussa 2017 valmennuksen. Valmennuksen tavoitteena on kasvattaa osallistuvan yrityksen tai ammatinharjoittajan tuottavuutta sekä parantaa liikevaihtoa ja taloudellista asemaa sekä kehittää yrityksen liiketoimintaa. Valmennusohjelmaan otetaan 10 avomeri-, rannikko- tai sisävesikalastuksen yritystä sekä 10 vesiviljely-yritystä. Lisätietoja muun muassa SAKL:n verkkosivuilta https://www.sakl.fi/index.php/fi/ajankohtaista/4064-uutta-valmennusta-kalastusyrittaejille tai liiton toimistosta. Ilmoittautumislinkin saa liiton toimistosta.