Lämpimästi tervetuloa mukaan perinteisille Stadin Silakkamarkkinoille, jotka avautuvat jokavuotiseen tapaan Helsingin Kauppatorille lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Vuoden 2016 Silakkamarkkinoiden myyntiaika on sunnuntaista perjantaihin 2.-7.10. klo 7-19 ja lauantaina 8.10. klo 7-15. 

Silakkamarkkinat ovat vuosien mittaan muuttuneet ruoanhakumatkasta yleisötapahtumaksi, jossa on esillä myös ruoka- ja saaristolaiskulttuuria, oheisohjelmaa sekä Helsingin merellisyyttä. Tapahtumaa koordinoi tänä vuonna toista kertaa Helsingin Tukkutori, joka vastaa myös Helsingin ruokakulttuuristrategian kehittämisestä. Tukkutorin tavoitteena on jatkossakin säilyttää Silakkamarkkinoiden perinteinen tunnelma ja tukea kalastajien elinkeinoa. Perinteisten markkinoiden ja myyntitapahtuman lisäksi tapahtumasta on muotoutumassa kaikkien kaupunkilaisten juhla.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Alla ilmoittautumislomake, jonka täyttämällä ja palauttamalla perjantaihin 12.8.2016 mennessä olet kanssamme mukana järjestämässä silakan juhlaa.

Tietoa tapahtumasta, kuten yleisöohjelma, päivitetään Tukkutorin ylläpitämille nettisivuille www.stadinsilakkamarkkinat.fi . Annan myös mielelläni lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Vielä kerran tervetuloa!

Annika Rantanen
tuottaja, Stadin Silakkamarkkinat 2016
Helsingin Tukkutori
PL 1000, 00099 Helsingin kaupunki
P. 040 621 2918

annika.rantanen@hel.fi
www.stadinsilakkamarkkinat.fi

Veneillä saapuvat kalastajat, ilmoittaumislomake

Autoilla saapuvat kalastajat, ilmoittaumislomake

Lähde: Silakkamarkkinat 22.6.2016